Sex...

Att samlag är någonting som betyder olika saker för olika personer blir tydligt om man tittar i några ordböcker eller uppslagsverk.
Då kan man hitta väldigt många olika förklaringar av ordet samlag, men något som ofta står i böckerna är att man är minst två om ett samlag.

Hur gör man?

Det absolut viktigaste för att man ska njuta av ett samlag är att de som har det verkligen vill och att man lyssnar på varandra, så man vet vad som är skönt och inte. Det är också viktigt att använda skydd för att undvika könssjukdomar eller oönskade graviditeter.

Samlag kan man ha på många olika sätt och som med allt annat sex måste man pröva sig fram för att veta vad man tycker är skönt. Det kan ju också bero lite på vem man har samlag med, eftersom alla kroppar är lite olika kan ju en sak vara skön med en person men inte med en annan.  
 
Ibland kan kroppen vara mindre känslig för beröring eller uppleva beröring på andra sätt än vad som beskrivs i texten. Det kan till exempel bero på att man är könsstympad eller har någon funktionsnedsättning. något som kan göra det svårt att känna av eller komma åt att ha samlag på det sätt man vill. Vill man veta mer om sex som kan vara skönt för en själv, områden som kan vara känsliga för beröring och så vidare, kan man prata med någon på en ungdomsmottagning eller med någon inom sjukvården som man känner sig trygg med.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0