Slidsamlag

Slidsamlag

Det finns som sagt inget sätt som funkar för alla, men själva grejen med slidsamlag är att ha sex med penisen i slidan och gnida könen mot varandra fram och tillbaka. För att kunna ha det skönt måste de som har slidsamlag vara kåta, alltså sexuellt upphetsade och ha stånd. Det finns inte något recept för hur man blir kåt och man kan bli det på olika sätt, ofta löser sig det av sig själv. Kyssar, smekningar och känslan av att vara nära varandra är sånt som kan vara härligt att ge och känna under hela tiden som man har samlag.

När man är kåt och får stånd fylls svällkropparna i könet med blod. På killar är det penisen som fylls med blod så att den blir styv, på tjejer händer samma sak med klitoris, både tjejer och killar får alltså stånd. Hos tjejer blir slidan fuktigare, fukten som bildas kallas lubrikation. För killar kan det komma någon droppe fukt från urinröret, den kallas försats. Ibland kommer det mer än så.

Om man inte är kåt ska man nog tänka en extra gång innan man har samlag, eftersom man kanske gör det för någon annans skull. Vill man ha samlag men inte är kåt kanske man blir det efter lite hångel eller smeksex. Har man samlag utan att vara kåt kan det göra ont.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0